| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Wszystkie składniki na ciasto wymieszaj mikserem. |
| Krok 2 |
| Ciasto wyłóż na stół, zagnieć w kulkę i odłóż na 30 minut do lodówki. |
| Krok 3 |
| Schłodzonym ciastem wylep formę do tarty o średnicy 26cm i piecz w 180 st. C około 20 minut. |
| Krok 4 |
| Śmietankę zagotuj w rondelku. |
| Krok 5 |
| Dodaj czekoladę i Kasię, i mieszaj, aż masa będzie gładka. |
| Krok 6 |
| Masę lekko przestudź, wymieszaj z likierem i wylej na ciasto. |
| Krok 7 |
| Umyte i osuszone truskawki ułóż na masie czekoladowej. |
| Krok 8 |
| Ciasto odstaw na kilka godzin do lodówki. . |