| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Ubić jajka z cukrem i cukrem waniliowym. |
| Krok 2 |
| Na koniec dodać przesianą mąkę z kakao i proszkiem do pieczenia. |
| Krok 3 |
| Dokładnie wymieszać i wylać do wyłożonej papierem blachy. |
| Krok 4 |
| Piec ok. 25 minut w temperaturze 170 stopni. |
| Krok 5 |
| Pozostawić ciasto, aby ostygło. |
| Krok 6 |
| Owoce pokroić w kostkę. |
| Krok 7 |
| Budynie ugotować bez cukru w 1/2 litra kompotu z pigw. |
| Krok 8 |
| Pod koniec dodać owoce i wymieszać. |
| Krok 9 |
| Ciepły budyń wyłożyć na biszkopcie. |
| Krok 10 |
| Wszystkie składniki na masę kokosową wymieszać i cienko rozprowadzić na budyń, a następnie zapiec w piekarniku. |