| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Przygotuj ciasto. Kasię roztop w rondelku i przestudź. W misce wymieszaj mikserem: mąkę, proszek do pieczenia, cukier, sól, twaróg, mleko i Kasię. |
| Krok 2 |
| Ciasto wyłóż na posypany mąką stół i szybko zagnieć. |
| Krok 3 |
| Formę o wymiarach 22 x 28 cm wyłóż papierem do pieczenia. Ciasto rozwałkuj, włóż do formy i nakłuj widelcem. |
| Krok 4 |
| Przygotuj masę kokosową. W garnku roztop Kasię, wsyp cukier i mieszaj, aż się rozpuści, zdejmij z ognia, wsyp wiórki kokosowe i wymieszaj. Wystudzoną masę połącz z ubitą na sztywno pianą z białka. |
| Krok 5 |
| Masę kokosową wyłóż na ciasto w formie i równo rozprowadź. Całość wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz około 30 minut w 180 st.C. |