| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Upiec 2 biszkopty jasne według własnego przepisu. | 
| Krok 2 | 
| Wycisnąć sok z 2 pomarańczy, wlać do garnka dodając 1 szklankę wody, 1szklankę cukru i kostkę Kasi. Wstawić na lekki ogień, żeby Kasia się rozpuściła, nie doprowadzając do zagotowania. | 
| Krok 3 | 
| 2 jajka połączyć z 2 budyniami i dobrze wymieszać. | 
| Krok 4 | 
| Wlać do garnka, cały czas mieszając doprowadzić do masy budyniowej. | 
| Krok 5 | 
| Letnią masę wylać na biszkopt i przykryć drugim biszkoptem. | 
| Krok 6 | 
| Na wierzch zrobić lukier z pomarańczy i cukru pudru. Polać ciasto, można posypać wiórkami kokosowymi. |