| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Wszystkie suche składniki na ciasto wymieszaj w misce. W drugiej misce wymieszaj maślankę z jajami. |
| Krok 2 |
| Do małego garnuszka wlej mleko, dodaj masło i pół tabliczki czekolady podzielonej na kostki. |
| Krok 3 |
| Włóż garnuszek do garnka z wodą i podgrzewać, mieszając do czasu, gdy czekolada się roztopi. Przestudź i dodaj masę do maślanki z jajami, wymieszaj. |
| Krok 4 |
| Suche składniki wsyp do mokrych, miksuj blenderem do czasu, gdy uzyskasz gładką masę. |
| Krok 5 |
| Na rozgrzanej patelni usmaż naleśniki z obu stron. |
| Krok 6 |
| Na naleśnik układaj po dwie łyżki serka, posyp startą czekoladą i dodaj kilka plasterków banana. |
| Krok 7 |
| Zamknij naleśnik, udekoruj bitą śmietaną, sosem malinowym i listkami mięty. |