Czekoladowe kostki
  • 15 minut
  • Łatwe

Wskazówki pieczenia:

  • 40 minut
  • 180 °C

Składniki:

  • miód - 4 łyżki
  • cukier - 40 dekagramów
  • Kostka do pieczenia Kasia - 6 dekagramów
  • mąka - 60 dekagramów
  • jajko - 2 sztuki
  • mleko - 1 szklanka
  • proszek do pieczenia - 2 łyżeczki
  • wiórki kokosowe - 1 opakowanie
  • mleko - 8 łyżek
  • Kostka do pieczenia Kasia - 7 dekagramów
  • kakao - 5 dekagramów
  • cukier - 30 dekagramów

Sposób przygotowania:

  1. Prosty jest sposób przygotowania. Wszystkie składniki na ciasto połącz, wymieszaj i przełóż do formy.
  2. Piec w temperaturze 180 stopni.
  3. Następnie zrób polewę.
  4. Gotowe i przestudzone ciasto pokrój w średnie kostki.
  5. Zanurz w polewie i obtocz w kokosie.