| |||||||||
| Składniki | ||
| miód | 4 łyżki | |
| cukier | 40 dekagramów | |
| Kostka do pieczenia Kasia | 6 dekagramów | |
| mąka | 60 dekagramów | |
| jajko | 2 sztuki | |
| mleko | 1 szklanka | |
| proszek do pieczenia | 2 łyżeczki | |
| wiórki kokosowe | 1 opakowanie | |
| Polewa: | ||
| mleko | 8 łyżek | |
| Kostka do pieczenia Kasia | 7 dekagramów | |
| kakao | 5 dekagramów | |
| cukier | 30 dekagramów |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Prosty jest sposób przygotowania. Wszystkie składniki na ciasto połącz, wymieszaj i przełóż do formy. |
| Krok 2 |
| Piec w temperaturze 180 stopni. |
| Krok 3 |
| Następnie zrób polewę. |
| Krok 4 |
| Gotowe i przestudzone ciasto pokrój w średnie kostki. |
| Krok 5 |
| Zanurz w polewie i obtocz w kokosie. |
| Autor: Użytkownik Moje Ciasto |