Czekoladowe kostki

1


Łatwe


15 min.


1 os.

Składniki
miód4 łyżki
cukier40 dekagramów
Kostka do pieczenia Kasia6 dekagramów
mąka60 dekagramów
jajko2 sztuki
mleko1 szklanka
proszek do pieczenia2 łyżeczki
wiórki kokosowe1 opakowanie
Polewa:
mleko8 łyżek
Kostka do pieczenia Kasia7 dekagramów
kakao5 dekagramów
cukier30 dekagramów
Przygotowanie
Krok 1
Prosty jest sposób przygotowania. Wszystkie składniki na ciasto połącz, wymieszaj i przełóż do formy.
Krok 2
Piec w temperaturze 180 stopni.
Krok 3
Następnie zrób polewę.
Krok 4
Gotowe i przestudzone ciasto pokrój w średnie kostki.
Krok 5
Zanurz w polewie i obtocz w kokosie.
Autor: Użytkownik Moje CiastoPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl