|
Składniki | ||
miód | 4 łyżki | |
cukier | 40 dekagramów | |
Kostka do pieczenia Kasia | 6 dekagramów | |
mąka | 60 dekagramów | |
jajko | 2 sztuki | |
mleko | 1 szklanka | |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki | |
wiórki kokosowe | 1 opakowanie | |
Polewa: | ||
mleko | 8 łyżek | |
Kostka do pieczenia Kasia | 7 dekagramów | |
kakao | 5 dekagramów | |
cukier | 30 dekagramów |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Prosty jest sposób przygotowania. Wszystkie składniki na ciasto połącz, wymieszaj i przełóż do formy. |
Krok 2 |
Piec w temperaturze 180 stopni. |
Krok 3 |
Następnie zrób polewę. |
Krok 4 |
Gotowe i przestudzone ciasto pokrój w średnie kostki. |
Krok 5 |
Zanurz w polewie i obtocz w kokosie. |
Autor: Użytkownik Moje Ciasto |