| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Biszkopt: Rozdzielić białka od żółtek. Żółtka utrzeć z cukrem i dodać sok z cytryny. |
| Krok 2 |
| Do innej miski wsypać mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Wszystko wymieszać. |
| Krok 3 |
| Białka ubić, dodając szczyptę soli. Do białek dodać żółtka i razem wymieszać. Dodać mąkę i ponownie wymieszać. |
| Krok 4 |
| Wysmarować blachę Kasią, wlać masę i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec około 45 minut. |
| Krok 5 |
| Krem czekoladowy: Kasię utrzeć z cukrem pudrem, dodać żółtka, kakao i aromat. Wszystko zmiksować. |
| Krok 6 |
| Krem karmelowy: Kasię utrzeć na krem, po trochu dodać masę krówkową. Wymieszać. |
| Krok 7 |
| Nasączenie: Wszystko razem wymieszać. |
| Krok 8 |
| Ostudzony biszkopt podzielić na dwie części. Obie części nasączyć. Przełożyć kremem karmelowym. |
| Krok 9 |
| Wierzch i boki tortu nasmarować kremem czekoladowym. |
| Krok 10 |
| Na koniec udekorować według uznania i wstawić do lodówki. |