PRZEPISY.PL

Danie z dorsza

  • 60
  • 4
  • Łatwe
  • 0
5
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • pieczarki300 g
  • cytryna1 szt
  • natka pietruszki1 pęczek
  • oliwa z oliwek
  • pomidorki cherry - kilka szt.
  • parmezan tarty
  • Krok 1

    Filety z dorsza opłucz, skrop sokiem z cytryny i oliwą, następnie posyp Marynatą do ryb Knorr.
  • Krok 2

    Boczek pokrój w kostkę i przesmaż na patelni. Natkę pietruszki posiekaj. Selera i pieczarki pokrój w niewielkie kawałki. Wymieszaj wszystko razem i zalej przygotowanym Fixem Knorr. Gotuj 5 minut.
  • Krok 3

    Fix Knorr wymieszaj ze 150 ml wody i śmietaną.
  • Krok 4

    Naczynie żaroodporne natłuść, ułóż w nim filety. Całość zalej przygotowanym sosem, posyp parmezanem i pokrojonymi pomidorkami. Wstaw do piekarnika i zapiekaj 45 minut w temp. 180 st. C.

Więcej przepisów z tym produktem

Naturalna Przyprawa do kurczaka łagodna KnorrZobacz wszystkie

Komentarze (0)

Podobne przepisy:

40
osób dodało do Mniamlisty
60''
2
Łatwe
219
osób dodało do Mniamlisty
60''
4
Średnie
10
osób dodało do Mniamlisty
45''
2
Średnie
8
osób dodało do Mniamlisty
45''
2
Łatwe