| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Białka, cukier, szczyptę soli, kakao i 9 łyżek przegotowanej gorącej wody ubić na sztywno. | 
| Krok 2 | 
| Dodać żółtka, dalej ubijając. | 
| Krok 3 | 
| Mąkę krupczatkę i szczyptę proszku do pieczenia dodać przez sitko i delikatnie wymieszać rózgą. | 
| Krok 4 | 
| Piec 15-20 minut w temperaturze 150-200 stopni. | 
| Krok 5 | 
| Kasię, mleko i cukier zagotować, dodać orzechy i wymieszać na jednolitą masę. | 
| Krok 6 | 
| Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, dolewając mleko. | 
| Krok 7 | 
| Na upieczony biszkopt kakaowy nakładamy masę orzechową, polewamy gorącą czekoladą i równomiernie ją rozprowadzamy. |