| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Biszkopt: Utrzeć jajka z cukrem na puszystą masę i dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. | 
| Krok 2 | 
| Piec ok. 30min. | 
| Krok 3 | 
| Makowo - kokosowy: Ubić pianę z białek na sztywno, dodać cukier i ciągle ubijać. | 
| Krok 4 | 
| Wsypać mąkę, kokos, mak i proszek do pieczenia. | 
| Krok 5 | 
| Ciasto najlepiej piec na folii aluminiowej. | 
| Krok 6 | 
| Piec ok. 20 min. | 
| Krok 7 | 
| Masa budyniowa: Odlać 3/4 szklanki mleka, gdzie roztrzepać żółtka i mąkę. | 
| Krok 8 | 
| Resztę mleka zagotować z cukrem i cukrem i waniliowym i ugotować budyń. | 
| Krok 9 | 
| Po ostudzeniu dodawać po łyżce do utartej Kasi. | 
| Krok 10 | 
| Masę podzielić na 2 części. | 
| Krok 11 | 
| Jedną posmarować biszkopt, nałożyć na to placek makowo-kokosowy i rozsmarować drugą część masy. | 
| Krok 12 | 
| Ułożyć na to delicje. Najlepiej częścią czekoladową do spodu. Zalać tężejącą galaretką. SMACZNEGO !!! |