Deluxe burger z baraniny

2


Łatwe


30 min.


2 os.

Składniki
baranina250 gramów
Majonez Hellmann’s Original2 łyżki
olej2 łyżki
młody szpinak 100 gramów
suszona żurawina50 gramów
syrop klonowy2 łyżki
bułki do burgerów2 sztuki
sól1 szczypta
pieprz1 szczypta
Przygotowanie
Krok 1
Dopraw kotlety i szybko obsmaż z dwóch stron. Zdejmij z patelni.
Krok 2
Szybko obsmaż żurawinę, dodaj syropu klonowego i podgrzewaj dopóki nie zacznie się rozpadać.
Krok 3
Posmaruj bułkę majonezem Hellmann‘s. Ułóż na niej szpinak, mięso i żurawinę.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl