| |||||||||
| Składniki | ||
| baranina | 250 gramów | |
| Majonez Hellmann’s Original | 2 łyżki | |
| olej | 2 łyżki | |
| młody szpinak | 100 gramów | |
| suszona żurawina | 50 gramów | |
| syrop klonowy | 2 łyżki | |
| bułki do burgerów | 2 sztuki | |
| sól | 1 szczypta | |
| pieprz | 1 szczypta |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Dopraw kotlety i szybko obsmaż z dwóch stron. Zdejmij z patelni. |
| Krok 2 |
| Szybko obsmaż żurawinę, dodaj syropu klonowego i podgrzewaj dopóki nie zacznie się rozpadać. |
| Krok 3 |
| Posmaruj bułkę majonezem Hellmann‘s. Ułóż na niej szpinak, mięso i żurawinę. |
| Autor: przepisy.pl |