Dip chrzanowo różowy

4


Łatwe


15 min.


6 os.

Składniki
tarty chrzan5 łyżek
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr1 sztuka
pomidor3 sztuki
kwaśna śmietana3 łyżki
jogurt naturalny2 szklanki
duże winne jabłko1 sztuka
kapary1 łyżka
cukier1 szczypta
Przygotowanie
Krok 1
Pomidory sparz wrzącą wodą, zdejmij skórkę, a następnie zmiksuj i przetrzyj przez sito.
Krok 2
Kapary posiekaj, jabłko zetrzyj.
Krok 3
Pomidory zmiksuj raz jeszcze z kaparami, chrzanem, jabłkiem, sokiem z cytryny, śmietaną i jogurtem.
Krok 4
Dopraw Przyprawą w Mini kostkach Pietruszka Knorr.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl