Dip koperkowy

3


Łatwe


15 min.


6 os.

Składniki
serek homogenizowany100 gramów
Sos sałatkowy do mizerii Knorr1 opakowanie
siemię lniane 2 łyżki
koperek1 pęczek
śmietana kremówka0.5 szklanek
biały pieprz0.25 łyżeczek
Gałka muszkatołowa z Indonezji Knorr0.25 łyżeczek
skórka z tartej cytryny0.25 łyżeczek
Przygotowanie
Krok 1
Ziarna siemienia upraż na gorącej patelni. Koper posiekaj.
Krok 2
Jogurt zmiksuj ze śmietanką i siemieniem lnianym.
Krok 3
Dopraw pieprzem, gałką, skórką z cytryny i Sosem sałatkowym do mizerii Knorr.
Krok 4
Połącz z koperkiem i dokładnie wymieszaj. Schłódź.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl