Dip z niebieskiego sera pleśniowego

7


Łatwe


15 min.


4 os.

Składniki
kremowy serek150 gramów
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr1 sztuka
ser lazur 100 gramów
Majonez Hellmann's Babuni4 łyżki
pieprz czarny mielony1 szczypta
szczypiorek1 pęczek
Przygotowanie
Krok 1
Ser podgrzej w rondelku.
Krok 2
W miseczce wymieszaj oba serki, dodaj Majonez Babuni Hellmann's, pokrojony szczypiorek i wymieszaj.
Krok 3
Dip dopraw do smaku pokruszoną przyprawą w mini kostkach Knorr oraz pieprzem. Podawaj jako dodatek do chrupiących przekąsek, zarówno ciepłych jak i zimnych.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl