| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| 250 g cukru rozpuścić na patelni na złoty kolor. |
| Krok 2 |
| Następnie dolać jedną czwartą szklanki wody, Kasię oraz miód i chwilę gotować. |
| Krok 3 |
| Dokładnie wymieszać i wystudzić. |
| Krok 4 |
| Dodać kakao, przyprawy oraz mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i wymieszać. |
| Krok 5 |
| Ubić jajka z pozostałym cukrem i powoli dodawać do masy dokładnie mieszając. |
| Krok 6 |
| Wierzch cieniutko posypać mąką i pozostawić do następnego dnia. |
| Krok 7 |
| Ciasto rozwałkować, wykrawać kształty i piec na złoty kolor (170-180 st.), następnie udekorować. |
| Krok 8 |
| Domki sklejać rozpuszczonym na patelni cukrem. Miłej zabawy!! |