Przygotowanie |
Krok 1 |
Umyj rybę i osusz. Natrzyj dokładnie przyprawą Knorr do grilla i oliwą z oliwek. Odstaw na 15 minut do lodówki, aby ryba się zamarynowała. Rybę zawiń w folię aluminiową i piecz w piekarniku ok 20 min. w temp. 180 stopni. |
Krok 2 |
Kaszę przygotuj według instrukcji na opakowaniu. Do ugotowanej kaszy dodaj Florę Original. |
Krok 3 |
Przygotuj surówkę: marchew obierz, zetrzyj na drobnej tarce jarzynowej, skrop sokiem z cytryny. Mandarynkę obierz ze skórki, podziel na cząstki, następnie z każdej cząstki zdejmij białą błonkę. W miseczce wymieszaj utartą marchewkę i mandarynkę. |
Krok 4 |
Wyłóż wszytki elementy potrawy na talerz. |