|
Składniki | ||
filet z dorsza | 2 sztuki | |
Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr | 1 opakowanie | |
Majonez Hellmann's Babuni | 2 łyżki | |
musztarda | 1 łyżka | |
natka pietruszki | 0.5 pęczków | |
ząbki czosnku | 2 sztuki | |
płatki migdałowe | 2 łyżki | |
bułka tarta | 2 łyżki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Filety z ryby potnij na porcje i przełóż do naczynia do zapiekania. |
Krok 2 |
Sos sałatkowy Knorr połącz z majonezem. |
Krok 3 |
Dodaj do sosu musztardę, posiekaną natkę pietruszki, pokruszone migdały, starty czosnek oraz bułkę tartą. Całość wymieszaj. |
Krok 4 |
Taką pastę nałóż na wierzch ryby. Zapiekaj w temperaturze 180 °C przez 20 minut. Podawaj z ulubioną sałatką. |
Autor: przepisy.pl |