Drobiowe roladki z nadzieniem

Składniki:

  • pierś z kurczaka - 900 gramów
  • Przyprawa do pikantnego kurczaka Knorr - 1 opakowanie
  • Rama Smaż jak szef kuchni, wariant maślany smak
  • papryka czerwona - 0.5 sztuk
  • papryka zielona - 0.5 sztuk
  • papryka żółta - 0.5 sztuk
  • marynowane pieczarki - 0.5 opakowań
  • cebula - 1 sztuka
  • ser żółty - 100 gramów
  • skórka z chleba - 1 sztuka

Sposób przygotowania:

  1. Pierś z kurczaka natnij tak by powstała kieszonka i oprósz Marynatą do kurczaka Knorr.
  2. Papryki pokrój w cienkie paski, cebulę posiekaj, skórkę z chelba podziel na 6 części.
  3. Pieczarki pokrój w drobną kostkę.Ser żółty zetrzyj na tarce i podziel na 4 części.
  4. Kieszonki wypełnij farszem i zepnij wykałaczkami.
  5. Roladki smaż na rozgrzanym oleju, mają być miękkie. Podawaj z ryżem lub ziemniakami.