Przygotowanie |
Krok 1 |
W miseczce rozetrzyj dokładnie kostkę Knorr z oliwą.
|
Krok 2 |
Piersi umyj i osusz, następnie przekrój każdą z nich wzdłuż na dwa cienkie płaty. Każdy płat rozbij lekko tłuczkiem. Aby mięso się nie rozrywało, umieść je między dwoma kawałkami spożywczej folii.
|
Krok 3 |
Rozbite płaty mięsa posmaruj przygotowaną pastą.
|
Krok 4 |
Na każdy kawałek mięsa nałóż plaster szynki, ananasa oraz sera. Następnie każdą porcję złóż w kopertę. Zwróć uwagę, aby brzegi roladki były zawinięte do środka. Roladki zepnij wykałaczkami aby się nie rozwinęły.
|
Krok 5 |
Przygotowane roladki smaż na lekko rozgrzanej patelni po ok. 5 minut z każdej strony. Gotowe roladki przekrój na pół pod skosem, podawaj z ryżem i surówką.
|