| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Mąkę przesiewamy do miseczki. Następnie dodajemy mleko w proszku, cukier, sól, drożdże, jajka, roztopioną Kasię oraz ciepłą wodę. Zagniatamy do momentu, aż ciasto stanie się gładkie i będzie odchodziło od dłoni. | 
| Krok 2 | 
| Formujemy kulę i wstawiamy do miseczki, przykrywamy ściereczką i odstawiamy w ciepłe miejsce do podwojenia objętości (ok. 60 min.). | 
| Krok 3 | 
| Po wyrośnięciu ponownie zagniatamy ciasto i dzielimy na 8 kulek. Z każdej formujemy wałek o długości ok. 35 cm. | 
| Krok 4 | 
| Foremki smarujemy lekko Kasią i nawijamy na nie ciasto, zaczynając od góry. | 
| Krok 5 | 
| Każda warstwa zawijanego ciasta powinna na siebie lekko zachodzić, aby podczas pieczenia się nie rozłączyły. | 
| Krok 6 | 
| Smarujemy wierzch zwiniętych rurek rozkłóconym jajkiem. | 
| Krok 7 | 
| Przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez 15-20 min. w temp. 180 C, do zbrązowienia skórki. | 
| Krok 8 | 
| Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywno, pod koniec dodając cukier puder oraz stopniowo nutellę. | 
| Krok 9 | 
| Upieczone i wystudzone rurki napełniamy kremem. Smacznego. |