Przygotowanie |
Krok 1 |
Kiełbasę chorizo pokrój w kostkę. Cukinię oraz czerwoną paprykę w paski, a chili w plasterki. Cebulę i suszone pomidory pokrój w paseczki. |
Krok 2 |
Każdy kawałek łososia pokrój na cztery kawałki. |
Krok 3 |
W szerokim rondlu podsmaż na oleju rybę z wszystkich stron. Po usmażeniu ryby zdejmij ją z patelni, odstaw na bok i oprósz przyprawą Knorr. |
Krok 4 |
Następnie na tej samej patelni smaż kiełbasę. Jak będzie rumiana wrzuć wszystkie warzywa. Smaż 5 minut. |
Krok 5 |
Dodaj suszone i krojone pomidory, pół szklanki wody, odsączoną fasolkę, całe oliwki, kostkę Knorr i duś ok. 10 minut, aż wszystkie składniki się połączą. |
Krok 6 |
Dodaj z powrotem łososia wraz z przyprawami. Duś kolejne 2 minuty i podawaj udekorowane rukwią wodną. |