|
Składniki | ||
marchew | 1 sztuka | |
rozmaryn | 1 pęczek | |
cytryna | 1 sztuka | |
mały por | 1 sztuka | |
zioła | 1 łyżka | |
Dzwonka łososia | 4 sztuki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Umyj warzywa,por pokrój w plasterki,marchew w drobną kostkę.Opłucz pod zimną wodą łososia.Skrop sokiem z cytryny.Na sitku w parowarze ułóż fileta łososia razem z pokrojonym porem i marchewką. |
Krok 2 |
Gotuj 15 minut na wodą z łyżką tymianku lub innych ziół.jeśli nie wyobrażasz sobie życia bez ziemniaków,możesz też w wodzie lub na sitku ugotować jeden ziemniak. |
Krok 3 |
Wyłóż zawartość parowara na talerz.łososia dopraw sokiem z cytryny posyp świeżym rozmarynem. |
Autor: natalina4 |