Dzwonko łososia w porach

0


Łatwe


15 min.


2 os.

Składniki
marchew1 sztuka
rozmaryn1 pęczek
cytryna1 sztuka
mały por 1 sztuka
zioła1 łyżka
Dzwonka łososia4 sztuki
Przygotowanie
Krok 1
Umyj warzywa,por pokrój w plasterki,marchew w drobną kostkę.Opłucz pod zimną wodą łososia.Skrop sokiem z cytryny.Na sitku w parowarze ułóż fileta łososia razem z pokrojonym porem i marchewką.
Krok 2
Gotuj 15 minut na wodą z łyżką tymianku lub innych ziół.jeśli nie wyobrażasz sobie życia bez ziemniaków,możesz też w wodzie lub na sitku ugotować jeden ziemniak.
Krok 3
Wyłóż zawartość parowara na talerz.łososia dopraw sokiem z cytryny posyp świeżym rozmarynem.
Autor: natalina4Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl