Eskalopki z oscypkiem i szczypiorkiem

3


Średnie


15 min.


4 os.

Składniki
chuda cielęcina lub polędwica wieprzowa400 gramów
Fix Spaghetti Carbonara Knorr1 opakowanie
oscypek50 gramów
pęczek posiekanego szczypiorku1 sztuka
pieprz czarny mielony1 szczypta
olej2 łyżki
sól1 szczypta
Przygotowanie
Krok 1
Pokrój mięso w plastry i rozbij, po czym oprósz solą i pieprzem.
Krok 2
Następnie podsmaż je z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.
Krok 3
Zetrzyj drobno oscypek i dodaj do mięsa, po czym kontynuuj podsmażanie.
Krok 4
Przygotuj Fix Spaghetti Carbonara Knorr według przepisu na opakowaniu i połącz z całością. Podawaj danie udekorowane posiekanym szczypiorkiem. Dopraw do smaku, jeśli uznasz, że jest to konieczne.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl