|
Składniki | ||
chuda cielęcina lub polędwica wieprzowa | 400 gramów | |
Fix Spaghetti Carbonara Knorr | 1 opakowanie | |
oscypek | 50 gramów | |
pęczek posiekanego szczypiorku | 1 sztuka | |
pieprz czarny mielony | 1 szczypta | |
olej | 2 łyżki | |
sól | 1 szczypta |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Pokrój mięso w plastry i rozbij, po czym oprósz solą i pieprzem. |
Krok 2 |
Następnie podsmaż je z obu stron na rozgrzanym tłuszczu. |
Krok 3 |
Zetrzyj drobno oscypek i dodaj do mięsa, po czym kontynuuj podsmażanie. |
Krok 4 |
Przygotuj Fix Spaghetti Carbonara Knorr według przepisu na opakowaniu i połącz z całością. Podawaj danie udekorowane posiekanym szczypiorkiem. Dopraw do smaku, jeśli uznasz, że jest to konieczne. |
Autor: przepisy.pl |