| |||||||||
| Składniki | ||
| chuda cielęcina lub polędwica wieprzowa | 400 gramów | |
| Fix Spaghetti Carbonara Knorr | 1 opakowanie | |
| oscypek | 50 gramów | |
| pęczek posiekanego szczypiorku | 1 sztuka | |
| pieprz czarny mielony | 1 szczypta | |
| olej | 2 łyżki | |
| sól | 1 szczypta |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Pokrój mięso w plastry i rozbij, po czym oprósz solą i pieprzem. |
| Krok 2 |
| Następnie podsmaż je z obu stron na rozgrzanym tłuszczu. |
| Krok 3 |
| Zetrzyj drobno oscypek i dodaj do mięsa, po czym kontynuuj podsmażanie. |
| Krok 4 |
| Przygotuj Fix Spaghetti Carbonara Knorr według przepisu na opakowaniu i połącz z całością. Podawaj danie udekorowane posiekanym szczypiorkiem. Dopraw do smaku, jeśli uznasz, że jest to konieczne. |
| Autor: przepisy.pl |