|
Składniki | ||
makaron farfalle | 200 gramów | |
wędzony łosoś | 100 gramów | |
Bulion warzywny Knorr | 1 sztuka | |
jogurt naturalny | 150 mililitrów | |
parmezan | 20 gramów | |
czerwona cebula | 1 sztuka | |
pomidor | 1 sztuka | |
awokado | 1 sztuka | |
oliwa z oliwek | 20 mililitrów | |
kapary | 1 łyżka | |
musztarda | 1 łyżka |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Pomidora, awokado i łososia pokrój w małe paski i odłóż na bok. |
Krok 2 |
Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż na oliwie z oliwek. Makaron ugotuj z kostką Bulionu na włoszczyźnie Knorr i dodaj go na patelnię wraz z odrobiną wody z gotowania. |
Krok 3 |
Dołóż resztę składników, w tym musztardę, kapary i jogurt. Wszystko razem wymieszaj i gotuj chwilę. Makaron podawaj posypany parmezanem. |
Autor: przepisy.pl |