| |||||||||
| Składniki | ||
| cebula | 2 sztuki | |
| kiełbasa | 200 gramów | |
| boczek | 200 gramów | |
| biała fasola w puszce | 2 sztuki | |
| Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr | 3 sztuki | |
| Sos spaghetti toscana Knorr | 1 sztuka | |
| Rosół wołowy Knorr | 1 sztuka |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Na patelni, z niewielką ilością tłuszczu udusić drobno pokrojoną cebulę i przełożyć do garnka. |
| Krok 2 |
| Na tej samej patelni przesmażyć pokrojoną w kostkę kiełbasę i boczek i dodać do cebuli. |
| Krok 3 |
| Dodać sos pomidorowy oraz odcedzoną fasolę. |
| Krok 4 |
| Wszystko wymieszać i doprawić do smaku. |
| Krok 5 |
| Gotować około godzinę na wolnym ogniu. |
| Krok 6 |
| Jeśli danie jest zbyt gęste, można rozrzedzić je rosołem. |
| Autor: Kuba |