|
Składniki | ||
cebula | 2 sztuki | |
kiełbasa | 200 gramów | |
boczek | 200 gramów | |
biała fasola w puszce | 2 sztuki | |
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr | 3 sztuki | |
Sos spaghetti toscana Knorr | 1 sztuka | |
Rosół wołowy Knorr | 1 sztuka |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Na patelni, z niewielką ilością tłuszczu udusić drobno pokrojoną cebulę i przełożyć do garnka. |
Krok 2 |
Na tej samej patelni przesmażyć pokrojoną w kostkę kiełbasę i boczek i dodać do cebuli. |
Krok 3 |
Dodać sos pomidorowy oraz odcedzoną fasolę. |
Krok 4 |
Wszystko wymieszać i doprawić do smaku. |
Krok 5 |
Gotować około godzinę na wolnym ogniu. |
Krok 6 |
Jeśli danie jest zbyt gęste, można rozrzedzić je rosołem. |
Autor: Kuba |