PRZEPISY.PL

Fasolka szparagowa

  • 45
  • 2
  • Łatwe
  • 0
0
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • bułka tarta2 łyżki
  • cukier1 łyżeczka
  • fasolka szparagowa600 g
  • masło4 łyżeczki
      • Krok 1

        Umyj fasolkę i oczyść strączki z końcówek i części włóknistych.
      • Krok 2

        Włóż do dużej ilości wrzącej wody z dodatkiem niewielkiej ilość cukru i ugotuj. Gdy fasolka będzie miękka odcedź.
      • Krok 3

        Bułkę tartą zrumień na patelni i posyp nią fasolkę.

      Komentarze (0)

      Podobne przepisy:

      81
      osób dodało do Mniamlisty
      45''
      4
      Łatwe
      39
      osób dodało do Mniamlisty
      15''
      2
      Łatwe
      814
      osób dodało do Mniamlisty
      30''
      2
      Łatwe
      910
      osób dodało do Mniamlisty
      60''
      4
      Łatwe