Faszerowane parówki

0


Łatwe


15 min.


4 os.

Składniki
parówki drobiowe7 sztuk
żółty ser100 gramów
ogórek konserwowy1 sztuka
cebulka1 sztuka
Przygotowanie
Krok 1
Parówki naciełam wzdłuż,robiąc dość spory 'rowek'-miejsce na farsz.Cebulkę i ogórek drobno posiekałam.Ser starłam na tarce o drobnych oczkach.Wymieszałam wszystko i dodałam pół szklanki ketchupu.Powstałym farszem napełniłam zagłębienia w parówkach.Na blachę wyłożyłam folię aluminiową i poukładałam parówki obok siebie.Zapiekałam w rozgrzanym piekarniku,w temp.200 stopni.około 10 minut.
Autor: sylkachPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl