|
Składniki | ||
duże ziemniaki (upieczone i wystudzone) | 5 sztuk | |
Przyprawa do ziemniaków Knorr | 0.5 opakowań | |
tuńczyk z puszki | 2 opakowania | |
duże pomidory | 2 sztuki | |
natka pietruszki | 0.5 pęczków | |
oliwa z oliwek | 5 łyżek |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Pomidory pokrój w kostkę, pozbywając się pestek. |
Krok 2 |
Ziemniaki przekrój wzdłuż na pół. Skrop oliwą i posyp przyprawą Knorr. |
Krok 3 |
Miąższ ziemniaczany pokrój drobno nożem i wymieszaj z odcedzonym tuńczykiem, pomidorami, serem feta i sosem czosnkowym z opakowania Knorr. |
Krok 4 |
Nałóż farsz do ziemniaczanych łódeczek wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 °C. Piecz przez 15 minut. Na końcu posyp posiekaną natką pietruszki i podawaj. |
Autor: przepisy.pl |