FILADELFIA

0


Średnie


30 min.


1 os.

Składniki
suchary1 opakowanie
Nutella1 opakowanie
kremówka0.5 litrów
cukier puder2 łyżki
serki piątnica4 opakowania
płatki migdałowe 1 opakowanie
wiśnie z kompotu1 szklanka
galaretka wiśniowa2 opakowania
Przygotowanie
Krok 1
Suchary zmielić i wymieszać z nutellą.
Krok 2
Kremówkę ubić z cukrem pudrem, wymieszać z serkami.
Krok 3
Galaretkę zrobić na soku z kompotu.
Krok 4
Układamy warstwami suchary z nutellą, na to wysypać płatki migdałowe, masę ze śmietany, na wierzch ułożyć wiśnie i zalać tężejącą galaretką.
Autor: Użytkownik Moje CiastoPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl