|
Składniki | ||
suchary | 1 opakowanie | |
Nutella | 1 opakowanie | |
kremówka | 0.5 litrów | |
cukier puder | 2 łyżki | |
serki piątnica | 4 opakowania | |
płatki migdałowe | 1 opakowanie | |
wiśnie z kompotu | 1 szklanka | |
galaretka wiśniowa | 2 opakowania |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Suchary zmielić i wymieszać z nutellą. |
Krok 2 |
Kremówkę ubić z cukrem pudrem, wymieszać z serkami. |
Krok 3 |
Galaretkę zrobić na soku z kompotu. |
Krok 4 |
Układamy warstwami suchary z nutellą, na to wysypać płatki migdałowe, masę ze śmietany, na wierzch ułożyć wiśnie i zalać tężejącą galaretką. |
Autor: Użytkownik Moje Ciasto |