| |||||||||
| Składniki | ||
| suchary | 1 opakowanie | |
| Nutella | 1 opakowanie | |
| kremówka | 0.5 litrów | |
| cukier puder | 2 łyżki | |
| serki piątnica | 4 opakowania | |
| płatki migdałowe | 1 opakowanie | |
| wiśnie z kompotu | 1 szklanka | |
| galaretka wiśniowa | 2 opakowania |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Suchary zmielić i wymieszać z nutellą. |
| Krok 2 |
| Kremówkę ubić z cukrem pudrem, wymieszać z serkami. |
| Krok 3 |
| Galaretkę zrobić na soku z kompotu. |
| Krok 4 |
| Układamy warstwami suchary z nutellą, na to wysypać płatki migdałowe, masę ze śmietany, na wierzch ułożyć wiśnie i zalać tężejącą galaretką. |
| Autor: Użytkownik Moje Ciasto |