PRZEPISY.PL

Filet z kurczaka na parze

  • 45
  • 2
  • Średnie
  • 0
8
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

      • Krok 1

        Piersi lekko rozbij i natrzyj Delikatem Knorr, a następnie odstaw na godzinę do lodówki.
      • Krok 2

        Po wyjęciu każdą pierś posmaruj musztardą i połóż na niej pół ogórka przekrojonego wzdłuż.
      • Krok 3

        Całość zepnij wykałaczką i gotuj na parze przez około półgodziny. Pod koniec gotowania posyp posiekanym koperkiem.

      Więcej przepisów z tym produktem

      Przyprawa Uniwersalna Delikat KnorrZobacz wszystkie

      Komentarze (0)

      Podobne przepisy:

      167
      osób dodało do Mniamlisty
      30''
      4
      Łatwe
      173
      osoby dodały do Mniamlisty
      45''
      4
      Łatwe
      843
      osoby dodały do Mniamlisty
      45''
      4
      Łatwe
      711
      osób dodało do Mniamlisty
      30''
      4
      Łatwe