| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Zagnieć ciasto i odstaw do lodówki na jakąś godzinę lub dwie. |
| Krok 2 |
| Ciasto podziel na 6 równych części. Ubij pianę z białek. Rozwałkuj jedna część ciasta i wyłóż do blaszki. |
| Krok 3 |
| Następnie podziel pianę na trzy równe części i jedną z nich wyłóż na placek. Posyp wydrylowanymi wiśniami. |
| Krok 4 |
| Rozwałkuj następny placek i przyłóż go na placek na który wyłożyłaś pianę. W ten sposób wyjdą Ci trzy takie same placki. |
| Krok 5 |
| Masa: ugotuj budyń z podanych składników. Utrzyj dobrze Kasię i powoli dodawaj ostudzony budyń. |
| Krok 6 |
| Placki smaruj masą, a wierzch placka posyp cukrem pudrem. |