| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Zacznij od przygotowania zupy. Umyj, oczyść i pokrój w kostkę paprykę, pomidorki i ogórka. |
| Krok 2 |
| Sos spaghetti Toscana dobrze schłodź w lodówce. Następnie wylej na dwa talerze, posyp świeżymi warzywami i skrop oliwą. |
| Krok 3 |
| Teraz przygotuj aromatyczną oliwę. Zioła umyj i osusz. Czosnek rozgnieć i obierz. Cytrynę umyj w ciepłej wodzie, osusz i zetrzyj skórkę. |
| Krok 4 |
| Powyższe składniki umieść w suchym i umytym słoiku (np. po sosie Knorr), dodaj przyprawę Knorr i zalej oliwą. Przechowuj w ciemnym i suchym miejscu przez ok 1 tydzień, aż oliwą nabierze odpowiedniego aromatu.
|