Gnocchi z łososiem
  • 10 minut
  • 2 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • filet łososia - 2 sztuki
  • paczka klusek gnocchi - 450 gramów
  • Naturalnie Smaczne Do kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym Knorr - 1 opakowanie
  • wino białe - 100 mililitrów
  • Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr - 1 szczypta
  • sól - 1 szczypta
  • oliwa - 2 łyżki

Sposób przygotowania:

  1. Filety z łososia przypraw solą i pieprzem. Obsmaż na rozgrzanym oleju z dwóch stron.
  2. Podlej łososia białym winem, dodaj Knorr śmietanowo-ziołowy.
  3. Kluski gnocchi gotuj zgodnie z zaleceniami producenta.
  4. Podaj łososia polanego sosem z kluskami gnocchi.