| 
 | |||||||||
| Składniki | ||
| Carte d'Or Tiramisu | 2 łyżki | |
| brzoskwinie | 4 sztuki | |
| cukier puder | 1 łyżeczka | |
| olej | 0.5 łyżeczek | |
| płatki migdałowe | 2 łyżki | 
| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Przekrój brzoskwinie na pół i usuń pestki. Boki owoców posyp cukrem pudrem. | 
| Krok 2 | 
| Wlej trochę oleju na patelnię i podsmaż przez 1-2 minuty połówki brzoskwiń. | 
| Krok 3 | 
| Owoce przełóż do pucharków. Na każdej połówce brzoskwini połóż po gałce lodów Carte d'Or Tiramisu. | 
| Krok 4 | 
| Deser udekoruj prażonymi płatkami migdałów i podawaj zaraz po przygotowaniu. | 
| Autor: przepisy.pl |