|
Składniki | ||
parówki | 4 sztuki | |
bułki do hot-dogów | 4 sztuki | |
Majonez Hellmann’s Original | 4 łyżki | |
biała kapusta | 0.25 sztuk | |
marchewka | 1 sztuka | |
cebula | 1 sztuka | |
sok z 1 cytryny | ||
sól | 1 szczypta | |
pieprz | 1 szczypta |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Kapustę drobno poszatkuj, marchewkę zetrzyj na tarce i wymieszaj wszystko z sokiem z cytryny, przyprawami i majonezem Hellmann's, który połączy i odpowiednio doprawi składniki oraz nada sałatce amerykańskiego charakteru. |
Krok 2 |
Bułki do hot dogów oraz parówki podgrzej na grillu. |
Krok 3 |
Do ciepłej bułki nałóż sałatkę colesław i następnie parówkę. Gotowe hot dogi z surówką po wierzchu polej majonezem. |
Autor: przepisy.pl |