Grillowany hot dog z surówką colesław

14


Łatwe


15 min.


4 os.

Składniki
parówki4 sztuki
bułki do hot-dogów4 sztuki
Majonez Hellmann’s Original4 łyżki
biała kapusta0.25 sztuk
marchewka1 sztuka
cebula1 sztuka
sok z 1 cytryny
sól1 szczypta
pieprz1 szczypta
Przygotowanie
Krok 1
Kapustę drobno poszatkuj, marchewkę zetrzyj na tarce i wymieszaj wszystko z sokiem z cytryny, przyprawami i majonezem Hellmann's, który połączy i odpowiednio doprawi składniki oraz nada sałatce amerykańskiego charakteru.
Krok 2
Bułki do hot dogów oraz parówki podgrzej na grillu.
Krok 3
Do ciepłej bułki nałóż sałatkę colesław i następnie parówkę. Gotowe hot dogi z surówką po wierzchu polej majonezem.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl