|
Składniki | ||
ser gouda | 400 gramów | |
szynka długodojrzewająca (najlepiej parmeńska) | 300 gramów | |
olej | 3 łyżki | |
Mieszanka ziół i przypraw włoska Knorr | 2 łyżki | |
Sos Hellmann's Chunky Burger | 4 łyżki | |
sałata | 4 listków |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Ser pokrój w plastry o grubości ok. 1 cm. |
Krok 2 |
Cienkie plastry szynki delikatnie rozdziel na pojedyncze i owiń nimi szczelnie z każdej strony plastry sera. |
Krok 3 |
Przygotowany ser skrop lekko olejem i oprósz przyprawą Knorr. |
Krok 4 |
Smaż na grillu po 2-3 minuty z obu stron. Podawaj z zieloną sałatą i sosem Hellmann’s. |
Autor: przepisy.pl |