| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Wszystkie grzyby pokrój w drobną kostkę. Cebulę dymkę w plasterki. Czosnek posiekaj. |
| Krok 2 |
| Grzyby smaż na patelni z olejem. Dodaj czosnek oraz dymkę i całość smaż aż nabierze dobrze rumianego koloru i cały płyn wyparuje. |
| Krok 3 |
| Przełóż grzyby do miski, poczekaj aż lekko ostygną, dodaj jajko, przyprawę Knorr oraz bułkę tartą. Wymieszaj. |
| Krok 4 |
| Z masy uformuj w dłoniach 12 mały burgerów. Smaż po 5 minut z każdej strony. |
| Krok 5 |
| Przygotuj dip. Wyciśnij sok z cytryny. Połącz jogurt z cytryną oraz sosem sałatkowym Knorr. Burgery podawaj z dipem udekorowane listkami rukwi wodnej. |