Gulasz
  • 90 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • mięso wieprzowe - 500 gramów
  • Naturalnie smaczne Gulasz Knorr - 1 opakowanie
  • kasza gryczana - 200 gramów
  • pieczarki - 200 gramów
  • woda - 2 szklanki
  • olej - 3 łyżki

Sposób przygotowania:

  1. Mięso pokrój w kostkę. Pieczarki w cząstki. Na patelni podsmaż mięso, aż będzie rumiane. Następnie zdejmij mięso i podsmaż pieczarki.
  2. Knorr Naturalnie Smaczne - Gulasz połącz z wodą w garnku i zagotuj.
  3. Do powstałego sosu dodaj pieczarki, następnie mięso. Całość duś powoli na  małym ogniu przez około 1,5 godziny. Gotowy gulasz podawaj z kaszą gryczaną, ziemniakami lub ryżem.