| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Kiełbasę pokrój w plasterki, a boczek w kostkę. Całość usmaż na dużej patelni bez dodatku tłuszczu.
|
| Krok 2 |
| Całą włoszczyznę dokładnie umyj, obierz i pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj.
|
| Krok 3 |
| Dodaj wszystkie warzywa do kiełbasy i boczku. Całość smaż około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
|
| Krok 4 |
| Zalej gulasz 500 ml wody i dodaj Knorr Naturalnie Smaczne - Gulasz. Dokładnie wymieszaj.
|
| Krok 5 |
| Na koniec dodaj koncentrat pomidorowy oraz odcedzoną fasolkę. Duś jeszcze około 15 minut. Udekoruj natką pietruszki.
Taki gulasz podawaj z kromką chleba lub bułką.
|