| |||||||||
| Składniki | ||
| bułki do hot-dogów | 4 sztuki | |
| Sos sałatkowy francuski Knorr | 1 opakowanie | |
| kiełbaski | 4 sztuki | |
| boczek | 4 plastry | |
| ser żółty | 4 plastry | |
| Majonez Hellmann’s Original | 2 łyżki | |
| Ketchup Hellmann's Łagodny | 2 łyżki | |
| musztarda | 2 łyżki |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Bułki przekrój wzdłuż na pół, nie rozcinając ich do końca. |
| Krok 2 |
| Przygotuj sos. Połącz w misce Majonez Babuni Hellmann's, Ketchup Hellmann’s Łagodny, musztardę i sos sałatkowy Knorr. |
| Krok 3 |
| Ponacinane kiełbaski i grilluj przez kilka minut, aż się zarumienią. |
| Krok 4 |
| Kiełbaski zawiń w plaster sera i boczku, a następnie umieść je ponownie na ruszcie. |
| Krok 5 |
| Bułki połóż na grillu. |
| Krok 6 |
| Kiedy ser zacznie się rozpuszczać, włóż kiełbaski do bułek, dodaj sos. |
| Autor: przepisy.pl |