Hot dogi z grillowanymi kiełbaskami

8


Łatwe


15 min.


4 os.

Składniki
bułki do hot-dogów4 sztuki
Sos sałatkowy francuski Knorr1 opakowanie
kiełbaski4 sztuki
boczek4 plastry
ser żółty4 plastry
Majonez Hellmann’s Original2 łyżki
Ketchup Hellmann's Łagodny2 łyżki
musztarda2 łyżki
Przygotowanie
Krok 1
Bułki przekrój wzdłuż na pół, nie rozcinając ich do końca.
Krok 2
Przygotuj sos. Połącz w misce Majonez Babuni Hellmann's, Ketchup Hellmann’s Łagodny, musztardę i sos sałatkowy Knorr.
Krok 3
Ponacinane kiełbaski i grilluj przez kilka minut, aż się zarumienią.
Krok 4
Kiełbaski zawiń w plaster sera i boczku, a następnie umieść je ponownie na ruszcie.
Krok 5
Bułki połóż na grillu.
Krok 6
Kiedy ser zacznie się rozpuszczać, włóż kiełbaski do bułek, dodaj sos.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl