Hot dogi z grillowanymi kiełbaskami
  • 15 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • bułki do hot-dogów - 4 sztuki
  • Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr - 1 opakowanie
  • kiełbaski - 4 sztuki
  • boczek - 4 plastry
  • ser żółty - 4 plastry
  • Majonez Hellmann's Oryginalny - 2 łyżki
  • Ketchup Hellmann's Łagodny - 2 łyżki
  • musztarda - 2 łyżki

Sposób przygotowania:

  1. Bułki przekrój wzdłuż na pół, nie rozcinając ich do końca.
  2. Przygotuj sos. Połącz w misce Majonez Babuni Hellmann's, Ketchup Hellmann’s Łagodny, musztardę i sos sałatkowy Knorr.
  3. Ponacinane kiełbaski i grilluj przez kilka minut, aż się zarumienią.
  4. Kiełbaski zawiń w plaster sera i boczku, a następnie umieść je ponownie na ruszcie.
  5. Bułki połóż na grillu.
  6. Kiedy ser zacznie się rozpuszczać, włóż kiełbaski do bułek, dodaj sos.