|
Składniki | ||
bułki do hot-dogów | 4 sztuki | |
Sos sałatkowy francuski Knorr | 1 opakowanie | |
kiełbaski | 4 sztuki | |
boczek | 4 plastry | |
ser żółty | 4 plastry | |
Majonez Hellmann’s Original | 2 łyżki | |
Ketchup Hellmann's Łagodny | 2 łyżki | |
musztarda | 2 łyżki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Bułki przekrój wzdłuż na pół, nie rozcinając ich do końca. |
Krok 2 |
Przygotuj sos. Połącz w misce Majonez Babuni Hellmann's, Ketchup Hellmann’s Łagodny, musztardę i sos sałatkowy Knorr. |
Krok 3 |
Ponacinane kiełbaski i grilluj przez kilka minut, aż się zarumienią. |
Krok 4 |
Kiełbaski zawiń w plaster sera i boczku, a następnie umieść je ponownie na ruszcie. |
Krok 5 |
Bułki połóż na grillu. |
Krok 6 |
Kiedy ser zacznie się rozpuszczać, włóż kiełbaski do bułek, dodaj sos. |
Autor: przepisy.pl |