| |||||||||
| Składniki | ||
| jajka | 6 sztuk | |
| masło | 2 łyżki | |
| jogurt | 1 łyżka | |
| natka pietruszki | 1 pęczek | |
| sok z cytryny | 2 łyżki | |
| majonez | 1 łyżka | |
| mieszanka warzyw | 1 pęczek | |
| kawior czerwony | 1 opakowanie |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Warzywa umyj i dokładnie osusz. |
| Krok 2 |
| Jajka obierz, zetnij czubki i wyjmij żółtka. |
| Krok 3 |
| Żółtka utrzyj z masłem, majonezem, jogurtem i łyżką soku cytrynowego. Przypraw solą i pieprzem. |
| Krok 4 |
| Pastą napełnij białka. Udekoruj kawiorem i skrop resztą soku. |
| Autor: pasibrzuch |