Jajecznica z cukinią

Składniki:

  • parówka - 8 sztuk
  • cukinia - 1 sztuka
  • jajka - 10 sztuk
  • Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr - 1 sztuka
  • masło
  • chleb tostowy

Sposób przygotowania:

  1. Pokrój parówki w plasterki i przysmaż je na maśle.*
  2. Umyj cukinię i pokrój w cienkie półplastry. Podsmaż na oliwie z oliwek z rozkruszoną Przyprawą w mini kostkach Smażona Cebula Knorr.
  3. Rozpuść na patelni masło. Następnie rozmieszaj jajka, wylej je na patelnię i delikatnie mieszając, dodaj cukinię oraz parówki. Podawaj gotową jajecznicę z chlebem tostowym. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.