|
Składniki | ||
jaja | 5 sztuk | |
pieczarki | 100 gramów | |
cebula | 1 sztuka | |
majeranek | 1 łyżeczka | |
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr | 1 łyżeczka | |
masło | 2 łyżki | |
szczypiorek | 0.5 pęczków | |
pomidorki koktajlowe | 6 sztuk |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Na patelni teflonowej rozgrzewamy masło i smażymy na nim pokrojone w paski pieczarki i posiekaną cebulę przez ok. 8 minut. |
Krok 2 |
Dodajemy rozbełtane jajka, majeranek i Przyprawę Uniwersalną Delikat Knorr. Smażymy cały czas mieszając przez ok. 2 minuty. |
Krok 3 |
Wykładamy porcje jajecznicy na talerze. Posypujemy szczypiorkiem, dekorujemy połówkami pomidorków koktajlowych. |
Autor: Anna Włodarczyk |