|
Składniki | ||
wędzony łosoś | 200 gramów | |
Sos sałatkowy włoski Knorr | 1 opakowanie | |
jajka | 6 sztuk | |
Ketchup Hellmann's Łagodny | 2 łyżki | |
masło | 0.25 opakowań | |
ser pikantny | 100 gramów | |
natka pietruszki | 0.5 pęczków |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Łososia zmiksuj w malakserze na jednolitą masę, dodaj starty ser i ketchup. |
Krok 2 |
Do kokilek wysmarowanych masłem wbij jajka. Na wierzch nałóż farsz. |
Krok 3 |
Kokilki wstaw do naczynia z gorącą wodą tak, by woda się do nich nie dostała. Gotuj powoli około 10 minut. |
Krok 4 |
Następnie przełóż kokilki na talerze. Udekoruj natką pietruszki i podawaj. |
Krok 5 |
Do masy dodaj zawartość opakowania sosu sałatkowego Knorr i wymieszaj. |
Autor: przepisy.pl |