| |||||||||
| Składniki | ||
| kasza gryczana | 300 gramów | |
| jajko kurze | 8 sztuk | |
| olej rzepakowy | 2 łyżki | |
| fasolka szparagowa | 4 szklanki | |
| Flora ProActiv o smaku masła | 8 łyżeczek | |
| Mizeria: | ||
| ogórek zielony | 4 sztuki | |
| jogurt naturalny | 240 gramów | |
| koperek | 1 garść |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Jajka usmaż na oleju rzepakowym. |
| Krok 2 |
| Przygotuj mizerię z jogurtem z koperkiem. |
| Krok 3 |
| Na ugotowaną fasolkę nałóż Florę ProActiv o smaku masła. |
| Krok 4 |
| Podawaj z ugotowaną na sypko kaszą gryczaną. |
| Autor: mgr inż. Paulina Gąsiewska |