Kanapka klubowa z boczkiem i szynką z indyka
  • 15 minut
  • 2 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • szynka z indyka - 6 plastrów
  • Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr - 1 sztuka
  • boczek - 6 plastrów
  • sałata lodowa
  • mały pomidor - 1 sztuka
  • Majonez Hellmann's Babuni - 3 łyżki
  • chleb tostowy

Sposób przygotowania:

  1. Wymieszaj majonez z rozkruszoną Przyprawą w mini kostkach Knorr. Pomidora pokrój w plastry.
  2. Posmaruj kromki przyprawionym majonezem, a na wierzchu ułóż liście sałaty oraz plastry pomidora.
  3. Smaż boczek na patelni, do czasu, gdy stanie się chrupki. Następnie ułóż go na kromkach i przykryj plastrem szynki z indyka.
  4. Tak przygotowane kromki złóż ze sobą po dwie, po czym przekrój je na krzyż.
  5. Uzyskane trójkąty przebij wykałaczką, aby się nie rozpadły.