|
Składniki | ||
chleb pszenny, kromki | 4 sztuki | |
jajka | 4 sztuki | |
Rama Classic | ||
Majonez Hellmann's Babuni | 2 łyżki | |
rzodkiewki | 4 sztuki | |
pomidorki koktajlowe | 4 sztuki | |
świeży ogórek | 0.5 sztuk | |
koperek gałązki do dekoracji |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Jajka ugotuj na twardo. Następnie odstaw do ostygnięcia. Obierz i zmiksuj z majonezem aż powstanie gładka pasta. Jeśli nie masz miksera możesz jajka posiekać w drobną kosteczkę i wymieszać z majonezem. |
Krok 2 |
Rzodkiewkę pokrój w cienkie plasterki, pomidorki na ćwiartki, a ogórka na pół plastry. |
Krok 3 |
Chleb posmaruj margaryną, a następnie pastą jajeczną. |
Krok 4 |
W pastę powtykaj kawałki rzodkiewki, ogórka i pomidorków. Udekoruj wszystko koperkiem i podawaj. |
Autor: przepisy.pl |