Kanapka z szynką parmeńską i mango

19


Łatwe


10 min.


3 os.

Składniki
kromka pieczywa tostowego6 sztuk
Rama z olejem z orzechów włoskich3 łyżeczki
szynka parmeńska6 plastrów
świeże mango1 sztuka
pieprz czarny mielony1 szczypta
kilka listków pietruszki
Przygotowanie
Krok 1
Kromki pieczywa tostowego opiecz w tosterze, następnie posmaruj Ramą.
Krok 2
Szynkę parmeńską rozłóż równomiernie na wszystkie kromki pieczywa tostowego. Dopraw pieprzem wedle uznania.
Krok 3
Umyj i obierz mango, pokrój w cienkie plastry i nałóż na kanapki. Całość udekoruj listkami pietruszki.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl