Kanapki pita

15


Łatwe


15 min.


4 os.

Składniki
chleb pita2 sztuki
Sos Hellmann's Garlic & Herb2 łyżki
pomidorki koktailowe4 sztuki
olej1 łyżka
Rama Classic2 łyżki
pesto bazyliowe1 łyżka
Przygotowanie
Krok 1
Pokrój chleb w kostki o krawędziach 4x4 cm. Pokrojone kawałki posmaruj wewnątrz margaryną Rama i podsmaż na suchej patelni (bez żadnych tłuszczy).
Krok 2
Pokrój pomidory na pół i podsmaż na oliwie od strony przekrojenia.
Krok 3
Posmaruj kromki pity sosem Hellmann's, połóż podsmażone pomidory i udekoruj bazyliowym pesto.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl