| |||||||||
| Składniki | ||
| kromka chleba żytniego razowego | 2 sztuki | |
| polędwica z indyka | 1 plaster | |
| pomidor | 1 sztuka | |
| Flora Original | 2 łyżeczki | |
| mała cebula | 0.17 gramów | |
| liść sałaty masłowej | 2 sztuki |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Kromki chleba posmaruj Florą Original. |
| Krok 2 |
| Sałatę umyj i połóż na kanapce. |
| Krok 3 |
| Połóż na pieczywie plasterki polędwicy. |
| Krok 4 |
| Umyj pomidora i pokrój na drobne kawałki. Włóż do miseczki. |
| Krok 5 |
| Posiekaj drobno cebulę i dodaj do pomidora. Całość dokładnie wymieszaj. Zjedz surówkę z kanapką. |
| Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz |