Kanapki z polędwicą z indyka, warzywa surowe

8


Łatwe


10 min.


1 os.

Składniki
kromka chleba żytniego razowego2 sztuki
polędwica z indyka1 plaster
pomidor1 sztuka
Flora Original2 łyżeczki
mała cebula0.17 gramów
liść sałaty masłowej2 sztuki
Przygotowanie
Krok 1
Kromki chleba posmaruj Florą Original.
Krok 2
Sałatę umyj i połóż na kanapce.
Krok 3
Połóż na pieczywie plasterki polędwicy.
Krok 4
Umyj pomidora i pokrój na drobne kawałki. Włóż do miseczki.
Krok 5
Posiekaj drobno cebulę i dodaj do pomidora. Całość dokładnie wymieszaj. Zjedz surówkę z kanapką.
Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-MiroszPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl